Medische Cryotherapie: Behandeling van aandoeningen door koude techniek

CryoZen biedt de mogelijkheid van behandeling van verschillende aandoeningen door een korte blootstelling van het lichaam aan extreme koude.  Medische Cryotherapie , zoals in ons kliniek in Brussel  wordt  toegepast is  erkend voor  zijn doeltreffendheid door de medische, wetenschappelijke en sport wereld.

Therapeutische toepassingen van medische Cryotherapie

Medische CryotherapieDe Cryotherapie voor het hele lichaam wordt met succes toegepast voor behandeling van de volgende aandoeningen:

  • Neuologie: Polyathritis (Reuma), Arthrose, Spierpijnen, Spatische aandoeningen, fibromyalgie en sclerose.
  • Dermatologie:  Psoriasis,, eczema.
  • Traumatologie: Post operative behandeling,  genezing na botbreuken en blessures.
  • Psychiatrie: Slaapproblemen, Stress, Angsten, burn out, chronische vermoeidheid en migraines.

Vermindering van gebruik van geneesmiddelen dankzij de Cryotherapie

De séances van cryotherapie  worden toegepast of na medisch voorschrift of op eigen initiatief van de patient.  Deze „zachte“ medische behandelingstechniek komt overeen met  het versnellen van de natuurlijke mogelijkheden van het lichaam om te herstellen.
Om zijn allopathische behandeling zo aangepast te hebben, draag bij tot vermindering van ongewenste bij verschijnselen.

De voorwaarden voor koude toegepaste behandeling in ons medisch centrum

CEE is all geschikt voor kinderen vanaf 1meter 45 tot aan oudere personen. De cabines zijn uitgerust met een lift zodat  personen met mobiliteits problemen er comfortabel gebruik van kunnen  maken en  zorgt ervoor dat het gezicht niet wordt blootgesteld aan koude stralingen.

Het aantal behandelingen hangt af van de aandoening. Een frequentie van 2 tot 3 behandeling per week wordt aangeraden  voor een constant medisch effect. De behandeling kan tot over een periode van 6 tot 8 weken plaats vinden. Behandeling kunnen voorzien worden  2 keer per maand  voor „onderhoud“.

De tegen indicaties zijn de volgende: Hoge bloeddruk,, Infarct  of een recente AVC, flebite, spataderen,   bloedsomloop problemen, aanwezigheid van pacemaker of metaal in het lichaam, zwangerschap of allergie bij koude.

Wilt u een extra behandeling door seances van Cryotherapie in Belgie ?

Neem dan contact op met CryoZen voor extra informatie of een prijs opgave voor seaqnces van behandeling door koude.