Verkoop van cabines voor Cryotherapie

CryoZen brengt in de Benelux de Cryo Cabines op de markt. Deze individuele cabines maken de behandeling door koude techniek mogelijk voor verschillende aandoeningen, Fysieke of Psychische. Sportcentra, Medische Centra of Schoonheidssalons in Belgie, Luxemburg of Nederland kunnen zich vol vertrouwen wenden aan Centre de Cryologie in Brussel.

Het principe van Cryotherapie voor het hele lichaam (CEE), kort samengevat

Verkoop van cabinesHet CEE is een behandelingstechniek door koude, ontworpen een ontwikkeld door onderzoekers van de « Koude Wetenschap » en Biotechnische Universiteit in St. Petersburg. Deze technologie stelt het menselijk lichaam in staat om versneld extreem lage temperaturen te bereiken op het huidoppervlak. Van -140 ° tot -180°.  Deze korte blootstellingvan 2-3 minuten draagt bij tot het optimaliseren van hormooneffecten en positive biochemische effecten met een positieve werking voor de gezondheid van de patient.

  • Behandeling van  traumatische en neurologische aandoeningen met een pijnstillend en helend effect.
  • Voorbereiding van sporters en herstel na een intense inspanning en wedstrijd.
  • Zorg relatief aan „Well-Being“, tegen veroudering, cellulite behandeling,  depressie, vermoeidheid, migraines dankzij de aanmaak van Endorphines en het stimuleren van het lymfensysteem.

Verschillende aanbieders van zorg kunnen nu een revolutionaire  behandeling door koude  aan hun klanten aanbieden in Sportcentra, schoonheidssalons, kuuroorden, fysiotherapeuten en andere zorgverleners.

Karakteristieken van onze cabines voor koude behandeling

De cabines van CryoZen  hebben weinig speciale infrastructuur nodig. Dit zeer moderne materiaal heeft de volgende pluspunten:

  • De cabines van KRION zijn geschikt voor een ieder vanaf 1 meter  45. Een ingebouwde lift laat een instelling toe voor elke gewenste hoogte voor de klant.
  • Installatie, in gebruik name, opleiding en onderhoud worden door ons verzorgd.
  • Zeer veilig en gebruiksvriendelijk: het omgaan met de vloeibare stikstof is 100 %  veilig voor iedere gebruiker.  Een ingebouwde computer controleert de interne temperatuur permanent.
  • In tegenstelling met andere cabines kan de klant de behandeling stop zetten ten alle tijde als deze dat wenst.
  • Onze cabines hebben twee jaar garantie.

Beroeps zorgverleners of Medewerkers van Salons en Kuurcentras, u wilt u specialiseren in Cryotherapie in Belgie, Luxemburg en Belgie

Neem contact op met Cryozen voor extra informatie of vraag een prijsopgave voor levering en installatie van onze cabines. U kunt bij de eerste zijn die deze revolutionaire techniek aan uw klanten aan kan bieden.