CryoZen: Presentatie

Cryotherapie wordt bestudeerd en toegepast in het milieu van Topsport. Andere toepassingen zijn mogelijk. Ook u kunt deze techniek van extreme koude volgen bij CryoZen in Brussel.

Waar wij voor staan

CryoZen Onze ontvangst steunt op een geheel van waarde, bedoelt om te antwoorden aan al uw verwachtingen zowel als patient, particulier of beroepsklant.

  • Gepersonaliseerd en warm ontvangst; Het centrum heeft een warm en discreet kader. Onze klanten beschikken over een salon waar koude en warme dranken te verkrijgen zijn, voor als na de Cryotherapie séance.
  • Medische begeleiding: de aanwezigheid van professionele medewerkers uit de gezondheidssector in het gebouw completeren onze aangeboden diensten.
  • Doeltreffend materiaal: de Cryo Cabines zijn gepatenteert en beschikken over de laatste technologieen en innovaties, die het de meest efficiente maken in de sector van Cryotherapie.  De manipulatie van de Stikstof is volledig veilig en gecontroleerd, onze cabines zijn comfortabel voor de patienten.
  • Beschikbaarheid van onze staf:  De controles van het gebruik en de follow up van de post-behandelingen worden door een gediplomeerde verpleeg(st)er waargenomen. Zij/ Hij is gespecialiseerd in de toepassing van koude therapie.
  • Aangepaste tarieven: een abonnement is mogelijk voor klanten met  een aandoening of Sporters met voorbereidings noden of herstel.

Cryotherapie, wetenschappelijke bewezen effectieve werking.

De cabines van Krion zijn een twintigtal  Jaren in Rusland ontworpen en hebben sindsdien enkel tevredenheid gebracht. Hun ontwerpers dragen nog steeds bij tot de ontwikkeling van een concept om steeds effeicienter te zijn in de behandeling van onze patienten en klanten. De Krion cabines worden vandaag in alle veilgheid gebruikt in meerdere Wellness Centra, Medische behandelingen of in sportinstallaties bij topsporters van het hoogste niveau in Rusland Japan, Europa, Amerika en Canada. Cryozen heeft ze nu exclusief in de benelux geintroduceerd.

Wilt u de koude therapie ontdekken in Belgie ?

Neem dan conatct op met CryoZen om de voorwaarden te kennen voor één of meerdere sénaces cryotherapie.