Goed Gevoel door Cryotherapie voor het hele lichaam (CEE)

Cryozen stelt u in staat  de heilzame werking van de koude in uw voordeel te gebruiken in meerdere domeinen: Gezondheid, Topsport maar ook vermageringsbehandeling en anti depressieve behandeling. CEE kan vanaf nu ervaren worden in een medisch centrum in Brussel.

Wat is de werking van Cryotherapie op cellulite ?

Goed Gevoel door Cryotherapie voor het hele lichaam (CEE)Cryotherapie, door CryoZen toegepast bestaat aan een blootstelling van het lichaam,(zonder het gezicht) aan intense koude;-160° tot -180°, gedurende enkele minute.  Dit bruuske contact met een extreme temperatuur  veroorzaakt verschillende  hormonale en biochemische reacties.

  • Apoptose van vetcellen. Dat wil zeggen het natuurlijk en gecontroleerd afsterven van die cellen.
  • Het versterken van  de lypmhatique  omloop.

Het resultaat is een natuurlijke afscheiding en wegnemen van lipide en giftstoffen. Het resultaat is progressief en zichtbaar na 7 behandelingen. Voor een duurzamer resultaat voor diep liggende cellulite zijn  ongeveer 17 behandelingen nodig.

De werking van Cryotherapie door stikstof, op uw „Well-Being“

Het toepassen van koude als remedie tegen pijn is bekend sind de oudheid. Het behandelen van het hele lichaam draagt bij aan het vrijkomen van Endorphines met een pijnstillend effect, het wegnemen van ontstekingen en een herstellend effect.
Toepassing met betrekkiing op het „Well-Being“ van de patient zijn de volgende:

  • Behandeling van cellulite.
  • Gewichtsvermindering en verfijning van uw lichaamsvormen.
  • Anti-veroudering werking
  • Antidepressive effecten: Migraines, Burn out, verandering in beroeps carriere, scheiding, verlies van een dierbare, verhuizing,….

Voorwaarden voor een behandeling door intense koude

De patient betreedt de cabine in in badkleding, met speciale pantoffels en wanten.
De vloeibare stikstof waarmee de Cryo Cabines zijn uitgerust brengt de temperatuur direct naar extreme laagtes, voor een extra „Boost“ effect op het organisme. De patient is hoogstens 2- 3 minuten in de cabine.

Geschoold medisch personneel ist en alle tijde aanwezig en controleert de hele behandeling.

De huid ondervindt geen enkele beschadiging. De oppervlakte bevriezing zorgt voor een onschuldig prikkelen. De stikstof behandeling is technisch volledig onder controle in onze Cryo Cabines. Geen enkel bijwerking of neveneffecten . Wij raden aan de huid voor de behandeling NIET vochtig te maken en niet te eten NA de behandeling gedurende 6 uur voor een optimaal resultaat.

Wilt u uw „Well-Being“ verbeteren door een behandeling door de koude techniek in Belgie ?

Neem dan cpntact op met CryoZen voor meer informatie over de Cryotherapie hele lichaam techniek of boek één of meerdere behandeling door extreme koude in Brussel.